Skip to main content

Aurinkopaneeleiden tuottamaa aurinkosähköä

Wattila Oy

Kankaanpää - Kauhajoki - Pori - Tampere

Aurinkopaneelit ja aurinkosähköä luotettavasti Wattilasta

Aurinkosähköjärjestelmä koostuu aurinkopaneeleista, invertteristä, kiinnitysjärjestelmästä. Myös ruuvit, mutterit ja muut komponentit saat kaikki samasta osoitteesta.

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit ovat tarkkaan valittu ja testattu Suomen olosuhteisiin sopiviksi ja kestäviksi laitteiksi. Aurinkopaneeli ei ole ainut osa koko aurinkosähköä tuottavasta järjestelmästä, tarjoamme myös siihen tarvittavat muut tuotteet.
Myymme ja asennamme aurinkopaneelit katolle. Koko toimitus samasta osoitteesta ilman välikäsiä. Olemme suunnitelleet valmiin paneelikokonaisuuden, jossa on selkeä kokonaishinta tai rahoitus helposti erissä.

Aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

Aurinkopaneeleiden kattokiinnikkeissä käytämme kotimaisia Oriman kattokiinnikkeitä, joilla on 30 vuoden takuu. Annamme myös 5v asennustakuun. Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmät tasakatolle kestää myös lumiset talvet.tarjoamme myös siihen tarvittavat muut tuotteet.

Invertteri muuttaa aurinkosähkön kodin sähköksi

Invertteri Sofar Solar toimii jopa -30 asteen pakkasilla. 10 vuoden tehdastakuu ei ole tuulesta temmattua, vaan invertteri kestää myös aikaa.

Myynti – Asennus – Huolto – Tukipalvelut

Aurinkosähkö toimii moitteetta koko elinkaarensa ajan - Onhan käytössäsi ensiluokkaiset laitteet sekä asennus, tarvittaessa huoltotoimet sekä tekninen tuki, joka auttaa pulmatilanteissa.

Aurinkosähköjärjestelmä ja aurinkopaneelit säästävät energiakustannuksissa ja luontoa

Aurinkosähkö tuo kaivattua energiasäästöä kotitalouksiin ja yrityksille. Energiakustannusten arvaamaton nousu tuo epävarmuutta sähkön ja öljyn käyttäjälle. Aurinkoenergia on aina ilmaista. Monelle se tuo kaivattua säästöä ja samalla säästätä myös luontoa.
Tarjolla nyt myös rahoitus!

Energiakulut kuntoon – Aurinkosähkö säästää!